GALLERIET

Lite bilder har det blivit lite nu och då och de samlar jag här i Galleriet. Hoppas du gillar det du ser... men först lite viktig information. Read on!

INFORMATION 1: Finns du med på någon bild och tycker illa om det? Skriv omgående och berätta vilken bild det gäller och vem du är så ska jag antingen radera dig från bilden eller ta bort bilden helt och hållet.
INFORMATION 2: Finns du med på någon bild och gillar det? Tycker du bara att det är synd att inte världen får veta att det är just du för du är inte omnämd? Skriv så ska jag försöka fixa det med...
INFORMATION 3: Alla bilder på BlackCreek.se ägs av någon. De jag inte äger själv använder jag med vänligt tillstånd från respektive ägare. Du får alltså inte kopiera och använda någon av bilderna du hittar på någon av BlackCreek.ses sidor på något sätt som bryter mot copyrighten.
INFORMATION 4: Vill du ha en kopia på en bild? Ja, det kan vi antagligen fixa. Men den här sajten är ett rent hobbyprojekt så väntetiden kan variera och är helt beroende på på lusten och orken hos den som är ansvarig för sidan, dvs mig.

 

Alla bilder på den här sidan är copyrightskyddade och får inte kopieras, eller användas, utan medgivande av fotografen. Skriver du och frågar om lov så är vi oftast snälla och tillmötesgår dina önskemål... Prova får du se!