LÄNKAR MÅSTE MAN HA...?

Här finns lite användbara länkar men att skaffa ett stort bibliotek över allt är ingen ambition vi har. Ett bra ställe att börja på är som vanligt Small Town Cowboys hemsida... Du hittar deras logo härunder.

JitKon hittar du i Norrköping och de har en hel del öppna kurser som kan vara intressanta om du vill lära dig mer.
I KickIts dansarkiv hittar du de allra flesta dansbeskrivningarna. En bra och omfattande sida. För att kunna få fler sökmöjligheter och tillgång till alla danser måste du dock bli betalande medlem, men du kommer långt utan finansiella insatser.
Hos Linedancers Magazine kan du hitta lite kul saker som t ex 20-i-topplistan. Tyvärr måste du betala för att kunna utnyttja deras tjänster till fullo. Det är dock inte särskilt dyrt så varför inte prova?
Våra polare på ABF. Många roliga människor där och där vi själva startade vår "karriär" för några år sen.... hrm... ja, åren går så fort! :)
Som sagt var - varför uppfinna hjulet två gånger? Tjejerna bakom Small Town Cowboys har bra koll på läget när det gäller det mesta. Bra länkar, bra information om vad som är på gång och mycket annat. 
Några hundra tusen olika videor med linedance. En del är instruktionsvideor, andra bara rena dansvideor, men det finns mycket bra och kul att hitta...